Pittevej Dyreterapi

Pittevej Kropsterapi

- for dyr og mennesker

Reiki Healing


Jeg er certificeret reikihealer af 2. grad og tilbyder healing til mennesker og dyr både her på klinikken og fjernhealing


Reikihealing er en kanalisering af den universielle livsenergi og det kan blandt andet:

- støtte kroppens selvhelbredende kræfter

- sætte gang i stagneret energi

- virke afslappende og nedsætte stress

- styrke kreativitet og intuition

- virke udrensende både fysisk og mentalt


Healing af mennesker

Ved healing her i klinikken ligger du fuldt påklædt på min briks, mens jeg, ved at lægge hænderne på kroppen, kanaliserer energien ind i din krop. Jeg er meget intuitiv og placerer hænderne der, hvor jeg føler der er et behov, men jeg kommer hele kroppen igennem. Jeg anvender efter behov krystaller til at forstærke healingen. En session varer mellem 30 og 60 minutter og du skal efterfølgende drikke rigelig med vand.


Fjernhealing

Vælger du at modtage fjernhealing, så aftaler vi et tidspunkt, hvor du kan være helt uforstyrret og i ro. Du kan ligge på din seng, sidde i en stol eller sidde på et tæppe på en smuk plet i skoven eller ved havet. Du kan endda sidde i udlandet. Jeg skal blot vide hvor i verden du befinder dig, af hensyn til eventuelle tidsforskelle. Sessionen tager ca. 30 minutter men du kan vælge at sidde i reikienergien, lige så længe du ønsker det.  Efter sessionen skal du drikke rigeligt med vand.


Healing af dyr

Healing af dyr er oftest nemmest som fjernhealing, men du er selvfølgelig også velkommen i klinikken med din bedste ven. Større dyr som heste kommer jeg gerne ud til. Ved fjernhealing skal der helst være relativt roligt omkring dyret. Bliver i forstyrret af postbuddet eller lignende så har det dog ingen betydning. Energien modtages af kroppen når denne er klar til det, og jeg lader altid energien stå åben for klienten lige så længe ønsker at være i den.


Pris:

Healing: 350 kr. eksklusiv kørsel

Fjernhealing: 250 kr.