Pittevej Dyreterapi

Reiki Healing


Jeg er certificeret reikihealer og tilbyder derfor healing både med håndspålæggelse og som fjernhealing.


Der er, i modsætning til hvad mange tror, intet religiøst eller okkult ved reikihealing. Reikihealing er en kanalisering af den universielle livsenergi og det kan blandt andet:

- støtte kroppens selvhelbredende kræfter

- sætte gang i stagneret energi

- virke afslappende og nedsætte stress

- styrke kreativitet og intuition

- virke udrensende både fysisk og mentalt


Ved healing med håndspålæggelsen ligger du fuldt påklædt på min briks, mens jeg lægger hænderne på og kanaliserer energien ind i dig. Jeg er meget intuitiv og placerer hænderne der, hvor jeg føler der er et behov, men jeg kommer hele kroppen igennem. Det tager et sted mellem 30 og 60 minutter. Efter sessionen skal du drikke rigelig med vand.


Vælger du at modtage fjernhealing, så aftaler vi et tidspunkt, hvor du kan være helt uforstyrret og i ro. Du kan ligge på din seng, sidde i en stol eller sidde på et tæppe på en smuk plet i skoven eller ved havet. Du kan endda sidde i udlandet. Jeg skal blot vide hvor i verden du befinder dig, af hensyn til eventuelle tidsforskelle. Sessionen tager ca. 30 minutter men du kan vælge at sidde i reikienergien, lige så længe du ønsker det.  Efter sessionen skal du drikke rigeligt med vand.


Pris:

Håndspålæggelse: 350 kr. eksl kørsel

Fjernhealing: 250 kr.