Pittevej Dyreterapi

Pittevej Kropsterapi

- for dyr og mennesker

Bachs Blomsterremedier

Bachs Blomsterremedier består af 38 rene remedier samt nødhjælpsremediet bestående af 5 forskellige remedier. Der er et remedie til hver eneste følelse inden for normalområdet, og man kan derfor behandle på alle problematikker, der ikke har direkte rod i psykisk sygdom. 

Dråberne udvælges nøje, ud fra den enkelte årsag der ønskes hjælp til. Det kan være eksamensangst eller man har brug for hjælp til at håndtere livsændringer eller måske ønsker man at lægge dårlige vaner på hylden.


Det er vigtigt at være opmærksom på, at blomsterremedierne ikke er et vidundermiddel, der fikser alle problemer. De hjælper til bedre at kunne håndtere og dermed bearbejde de følelser, der relaterer sig til en given adfærd, men man skal også arbejde med sig selv for at opnå det ønskede resultat. Som minimum skal man være helt ærlig over for sig selv, og mig, hvis remedierne jeg udvælger, skal kunne hjælpe.  Jeg vil gerne i den forbindelse understrege, at jeg har tavshedspligt.


En flaske række til ca. 3 uger. I mange tilfælde er en eller to flasker nok og i andre skal man bruge dem i en længere periode.Pris

En behandlingsflaske inkl. forsendelse 250 kr. 

Ved afhentning: 200 kr. 

Lagerflasker med Bachs blomsterremedier